Hledání

2010-11-26

Vánoční dárek pro psa - Vánoční balíček z těch nejlahodnějších pamlsků

Blíží se vánoce a my vybíráme dárky svým blízkým. Neměli by jste ovšem zapomenout na vašeho čtyřnohého společníka. Jako vánoční dárek pro psa můžete vybrat nový pelíšek, obojek, misku nebo obleček...ale asi mu to radost neudělá.

Pokud chcete o svátcích svému čtyřnohému kamarádovi dopřát, nadělte mu pod stromeček vánoční balíček pro psa. Váš pes bude spokojeně vrtět ocáskem, když mezi balíčky pod stromečkem vyčmuchá ten svůj balíček plný nějchutnějších pamlsků a dobrot.


Vybrat můžete nejen vánoční balíček pro štěňata, seniory, alergiky, ...ale také light, hypoalergenní, pro malá nebo velká plemena...

Vánoční balíčky pro psy a kočky

Přestože váš pes nebo kočka nevěří na Ježíška a nerozumí symbolice vánoc vánoční nadílku si jistě zaslouží.

Psí sušenka, žvýkací pochoutka nebo třeba 100% sušené rybí kousky jsou nepochybně lepší než cukroví, čokoláda, salám nebo cokoliv jiného z vánočního stolu. Navíc některé lidské dobrůtky vyvolávají u psů zdravotní obtíže. Nebezpečná je především čokoláda s vyšším podílem kakaa (obsahuje hodně theobrominu)a to hlavně pro malá plemena. Jiné dobroty mohou způsobit zažívací potíže.

Pokud chcete o svátcích zvířátkům dopřát, nadělte jim pod stromeček chutné a zdravé pamlsky.


Vánoční balíčky obsahují ty nejlepší a nejchutnější pamlsky pro psy a kočky a jsou zároveň šité na míru jejich konkrétním potřebám.

2010-11-19

Hledáté kvalitní a vkusný škrabací strom, který se nebudete stydět umístit do obývacího pokoje?

Škrabadla nebo škrabací stromy patří mezi základní potřeby pro kočky žijící v domácnosti. Kočky, které žijí volně mají k dispozici stromy, na které šplhají a obrušují si tak své drápky. Škrábání je přirozenou potřebou pro všechny kočky a ty, které nemají k dispozici strom si pak doma hledají náhradu - kožené židle či křesla, nábytek nebo dveře. A stačí jediné, pořídit jim škrabadlo nebo rovnou škrabací strom.

Pokus si člověk pořídí kočku musí myslet na to, že kromě dvou misek - na vodu a na krmení a kvalitní granule potřebuje pro kočku pelíšek a škrabadlo. A nebo škrabací strom, kde je pelíšek a škrabadlo a ještě místo ke šplhání a další prostor ke hraní v jednom.

Máme dva asi půlroční kocourky. Už když jsme škrabací strom sestavovali hráli si se zavěšenou kuličkou, která visí z nižší plošiny. Mimochodem, toto místo je velmi oblíbené. Je měkké, je z něj dobrý výhled a nejsou tak na očích našim dětem, tudíž mají klid.

Kukaň bývá využita méně. Ale asi je to tím, že je ve výši naši 2 leté dcery, která je zde neustále ruší. A oni se zde očividně necítí být v bezpečí. A ani se jim nedivím. Večer bývá i kukaň obsazena.

Pro mne bylo velice důležité najít kvalitní škrabadlo nebo škrabací strom, který navíc bude vypadat a ladit s interiérem. Vzhledem k tomu, že mělo být umístěno v obývacím pokoji něco jako součást interiéru. Zalíbila se mi série Banana Leaf - přírodní materiál.

Skutečnost předčila obrázek na internetu. Vybrala jsem střední velikost. Banana Leaf V. Jsem spokojená já i kočky. A co teprve ty vyšší - , to musí být teprve paráda! Rozhodně doporučuji.

2010-11-15

Průjem u psa - Probican probiotická pasta



Průjem u dospělého psa nebo štěněte - Probican probiotická pasta

Probiotická pasta obohacená vitamíny pro zlepšení zdraví a odolnosti štěňat, koťat, psů a koček v kritických fázích vývoje a odchovu.

Pasta je výborná pro pejsky po léčbě antibiotiky nebo při průjmových onemocněních. Velké plus je také příjemná chuť, takže odpadají problémy s užíváním. Velice účinná.

Dalším velice účinným produktem je Humican

Humican 1000 mg je čistě přírodní vysoce účinný veterinární přípravek pro psy a kočky. Pomáhá při poruchách trávicího traktu, při rekonvalescenci zvířat po nemocech a po operacích. Podporuje imunitní systém a napomáhá detoxikaci organismu při otravách.

Účinnou látkou přípravku jsou huminové kyseliny, látky s velmi vysokou vazebnou kapacitou. Vážou na sebe mikrobiální a plísňové toxiny, virové částice, volné radikály a jiné pro organismus jedovaté sloučeniny (těžké kovy, amoniak, PCB, dioxiny, atd.), které následně vylučují trusem. Vykazují dobrou pufrační kapacitu, čímž stabilizují pH v trávícím traktu, mají pozitivní vliv na rozvoj žádoucí střevní mikroflóry a na tvorbu zdravého střevního epitelu. Na povrchu sliznice vytváří ochranný film a brání průniku infekce a toxinů do těla, mají protizánětlivé, antivirové, antibakteriální a antikancerogenní vlastnosti.

Do organismu s sebou přináší celou řadu minerálních látek (např. Ca, Zn, Mg, Cu, Se, Fe a ostatní v přírodě se vyskytující stopové prvky). Huminové kyseliny účinně napomáhají v profylaxi a terapii řady onemocnění jako jsou např. gastroenteritidy, průjmy či metabolické poruchy. 


Mohlo by vás zajímat:

Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?
Poruchy zažívání u psů - průjem, zvracení, zácpa, hubnutí, plynatost
Zvracení u psa - Jak poznat kdy je třeba vyhledat veterináře a kdy pomůže domácí léčba
Průjem u psa a kočky - Rady, tipy, informace
Pozor na průjem u štěňat
Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba
V čem se krmivo Platinum liší od ostatních kvalitních krmiv?
Krmivo pro psy s onemocněním jater, ledvin, srdce, močových cest, alergie, cukrovky
 

2010-11-05

Botičky pro psy - ochrání tlapky po zranění nebo při chůzi po nasolených chodnících

Botičky pro psy chrání tlapky vašeho psa při velkých výkyvech teplot, na hrubém povrchu a proti neviditelným nástrahám. Velmi vhodné jsou pro psy, kteří se v zimě často pohybují po nasolených cestách a chodnících.


Botičky pro psy chrání tlapky po zranění

Obuv pomáhá v pohybu starším psům.

Botičky pro psy jsou k dostání v různých velikostech. Aby botičky dobře seděly na tlapce, je třeba vybrat správnou velikost.

Jak vybrat správnou velikost.

Měření šířky tlapy:

- Postavte psa na pevný povrch (dřevo, linoleum nebo beton).

- Pod přední tlapu umístěte kus papíru.

- Zvedněte jeho druhou přední tlapu tak, aby váha rovnoměrně spočívala na měřené tlapě.

- Označte na papír krajní body po levém a pravém okraji tlapy.

- Ke změření šířky tlapy použijte pravítko, a to ve směru od levé značky k pravé.

ZDE si můžete botičky vybrat a zakoupit - Botičky pro psy